Foto: Johan Bergmark

RSM budar hem spelning med Uno Svenningsson

1 februari, 2018

Medarbetarna på RSM kan räkna med en konsert med Uno Svenningsson efter att byrån vunnit budgivning. Balans ringer upp för att höra mer.

När insamlingseventet Musikhjälpen var aktuellt i slutet av december gick RSM:s medarbetare så pass många steg att verksamheten kunde skänka strax över 82 000 kronor för att stärka barns rättigheter i världen och för att stärka barns skydd mot övergrepp.

Dessutom lyckades byrån buda hem en spelning med folkkära artisten Uno Svenningsson för ytterligare 87 400 kronor.

Men vad ska det bli av spelningen? Balans får tag på Daniel Ljungberg, auktoriserad revisor och managing partner i Göteborg, för att kolla läget.

– Konserten med Uno Svenningsson var en av budgivningarna vi var engagerade i – och den vann vi! Tanken blev snabbt att växla upp ytterligare en gång och anordna en spelning för välgörande ändamål, något även Uno tyckte var en bra idé, säger Daniel Ljungberg.

Daniel Ljungberg. Foto: Jenny Blad

RSM-revisorn berättar att byrån hade flera syften med auktionen.

– Vi ville bidra till ett behjärtansvärt ändamål och engagera både personal och kunder. Vi ville även få personalen att röra på sig så mycket som möjligt. De delarna ledde oss fram till Musikhjälpen. Vi hade många idéer. Tanken var att buda på allt möjligt för att synas och för att få lite roliga saker för pengarna som man kan använda till personalen.

Daniel Ljungberg berättar att det finns funderingar på att antingen låna en kyrka och anordna konserten med Uno Sveningsson för hemlösa, samtidigt som personalen är med och bjuder på mat och bidrar med kläder.

– Ett annat spår är att vi hittar en lokal, bjuder in kunder och personal och har frivillig entrésumma så att vi får in pengar och kan skänka ytterligare en slant till behövande, säger Daniel Ljungberg.

Än har byråns eventgrupp tid att fundera. Plats blir troligen i Stockholm eller i Göteborg. Datum för evenemanget är däremot inte bestämt, mer än att alla är rörande överens om att det på grund av den hektiska arbetsperioden nu framöver kommer att ske i höst.

Taggar: RSM

Text: Sofia Hadjipetri Glantz

sofia.hadjipetri.glantz@far.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons
Annons

Vem äger revisorns dokumentation?

23 maj, 2018 RI går inte vidare med det allmänna uttalandet om bevarande av revisorns dokumentation.

Topprevisor Stefan Lundberg lämnar EY: ”Inte haft semester på fem år”

21 maj, 2018 EY:s Spotify-revisor Stefan Lundberg ska fokusera på familjen och hälsan.

RI fattade beslut de inte hade rätt att fatta

18 maj, 2018 Revisorsinspektionen sa nej till villkorsändringar i ansvarsförsäkring. Försäkringsbolaget överklagade. Nu har Högsta förvaltningsdomstolen sagt sitt.

Juryns bästa råd: Så blir ni Årets framtidsbyrå

17 maj, 2018 Jan Söderqvist tipsar om vad han och jurykollegorna tittar på i sin bedömning.

5 tips för att bli Årets framtidsbyrå

17 maj, 2018 Suktar din byrå efter att bli Årets framtidsbyrå 2018? Då ska du läsa här.

Kan tacka Ally McBeal för karriärvalet

16 maj, 2018 Självklart karriärval för auktoriserade skatterådgivaren Johanna Wiklund.

 Upp