Peter Bodin slutar som vd för GT

31 mars, 2016

Grant Thornton kommer att genomföra ett vd-byte i som innebär att Peter Bodin efter 16 år kommer att lämna sin post, skriver Lena Möllerström Nording, styrelseordförande, i ett meddelande på företagets webbsida.

Processen att utse en efterträdare pågår och överlämningen är planerad att ske i september 2016. Peter Bodin kommer att fortsätta leda företaget tills dess och bistå i processen att utse en efterträdare.

”Styrelsen anser att det är en bra tidpunkt för ett vd-byte för att utnyttja det positiva läge som Grant Thornton nu har. Företaget går bra med god tillväxt och lönsamhet i verksamheten samtidigt som ett omfattande förändringsarbete pågår i bolaget. Det ger en ny vd goda förutsättningar att jobba vidare på den inslagna vägen och rimlig tid att forma framtiden för oss. Den nya vd:n kommer också att kunna vara del av hela nästa affärsplanearbete”, skriver Lena Möllerström Nording.

Taggar: Grant Thornton Peter Bodin

Text: Rakel Lennartsson

rakel.lennartsson@far.se
 • Frågan om revisionsplikt på nytt i hetluften

  15 oktober, 2021 Det saknas vetenskapligt stöd för att slopad revisionsplikt lett till ökat skattefusk och ekonomisk brottslighet.

  Nordens låga trösklar för revisionsplikt – så skiljer vi oss från övriga EU

  15 oktober, 2021 Revisionsplikten är på tapeten igen i Sverige. Men hur ser det ut i omvärlden?

  ”Tilliten är mer värd än den norska oljefonden”

  15 oktober, 2021 Bevarandet av revisionsplikten är en prioriterad fråga för den norska branschorganisationen.

  Tydligt ökat förtroende för skatterådgivare

  14 oktober, 2021 Företagsledare och politiker har ett tydligt stärkt förtroende för skatterådgivare. Även allmänhetens förtroende pekar uppåt. 

  Inga post- eller heldigitala stämmor efter årsskiftet

  12 oktober, 2021 Den tillfälliga lagen för att underlätta bolagsstämmor kommer inte att förlängas efter årsskiftet.

  Balans får ny webb 21 oktober

  11 oktober, 2021 Charlotta Marténg: Nya Balans webb ger läsaren inspiration, kunskap och bättre möjligheter till långläsning.

   Upp