Foto: iStock

Är din byrå Årets framtidsbyrå? Gör testet här!

Faktaruta

Testa din byrå här

Årets framtidsbyrå

2015: Grant Thornton

2014: Deskjockeys

11 maj, 2016

Har din byrå tagit avgörande steg in i framtiden? Då finns möjligheten att bli Årets framtidsbyrå 2016. Och processen har förenklats, i år är en nominering endast ett par klick bort.

Har du någon gång funderat på att nominera din byrå till Årets framtidsbyrå, men släppt tanken för att det är svårt att sätta ord på framtidsarbetet? Kanske har du fastnat i formuleringar och detaljer? För att förenkla nomineringsförfarandet har FAR skapat ett enkelt framtidstest på far.se, där du inom ett par minuter kan få svar på byråns framtidsstatus.

– Många gör ett mycket bra arbete, och har kommit en bra bit på väg i sitt framtidsarbete, men vi tror helt enkelt att tröskeln för att nominera sig har varit för hög, säger Bengt Skough på FAR.

Branschen står inför stora utmaningar, och för att vara konkurrenskraftiga i framtiden krävs stora förändringar i sättet att tänka och arbeta. Årets framtidsbyrå syftar till att lyfta fram goda exempel som kan inspirerar andra i framtidsarbetet.

– Därför är det viktigt att de som harkommit igång med sitt omställningsarbete nominerar sig, så att andra i branschen kan ta del av arbetet. Vi har ett gemensamt ansvar för att branschen är konkurrenskraftig även i framtiden, säger Bengt Skough.

Frågorna i framtidstestet berör till exempel prissättning, användning av molntjänster, hållbarhetsarbete och tjänsteutbud.

Alla frågor har förifyllda alternativ, det är alltså bara att klicka i det alternativ som bäst överensstämmer med byråns sätt att arbeta.

När alla frågor är besvarade, får man ett svar på var i omställningsarbetet man befinner sig. Vid toppresultat är det bara att klicka på bifogad länk, fylla i kontaktuppgifter och nominera byrån.

– Enklare än så kan det knappast bli. Och om du trots allt tvekar, hör gärna av dig till mig så berättar jag mer, säger Bengt Skough.

 

 

Digitala-utbildningar-2016_balanswebben

 

 

 

Taggar: Årets framtidsbyrå Bengt Skough

Text: Pernilla Halling

pernilla.halling@far.se
Annons
Far Online

Senareläggning av informationsplikt för skatterådgivare allt närmare

3 juni, 2020 Riksdagen öppnar upp för att skjuta på införandet av rapporteringsplikten avseende vissa gränsöverskridande arrangemang (DAC6).

RI: Revisorerna väntas få större ansvar för hållbarhet  

2 juni, 2020 Revisorer har låg kunskap inom hållbarhet anser specialister. RI är försiktig med att dra slutsatser.

”Ha inte för bråttom!”

29 maj, 2020 Testa dig fram! Det karriärtipsar Jessica Herrlin - byråledare Baker Tilly Halmstad.

5 frågor och svar om Reko kopplat till lön

28 maj, 2020 Är det bara auktoriserade lönekonsulter som ska följa Reko? Och hur är det med tystnadsplikten?

”Det går faktiskt att påverka systemet”

27 maj, 2020 Helene Agélii, NRF: Internationell standardsättning är en tungrodd process. Men den går att påverka.

ISA är en global produkt medan IFRS är en europeisk

27 maj, 2020 Det finns både likheter och skillnader i hur redovisningsstandarder respektive revisionsstandarder kommer till.

 Upp