Foto: iStock

Dags att framtidstesta din byrå!

21 mars, 2017

Är det hög tid för din byrå att bli Årets framtidsbyrå 2017? Redan nu kan du göra FAR:s framtidstest och nominera din byrå till priset som delas ut på FAR:s branschdagar i september.

Frågorna i årets framtidstest har uppdaterats och anpassats efter FAR:s senaste framtidsstudie – Nyckeln till framtiden. Testet berör utöver prissättning och användning av molntjänster även frågor om att sätta upp mål för verksamheten och att utveckla tjänsteerbjudandet.

Det finns färdiga svarsalternativ till alla frågor, det är alltså bara att klicka i det alternativ som bäst överensstämmer med din byrås sätt att arbeta.

När samtliga elva frågor är besvarade får du ett svar på var i omställningsarbetet din byrå befinner sig. Vid toppresultat är det bara att klicka på bifogad länk, fylla i kontaktuppgifter och nominera byrån.

Läs mer: Maroni Årets framtidsbyrå: ”Jag vill tacka personalen, det känns jätteroligt”

Årets framtidsbyrå syftar till att lyfta fram goda exempel som kan fungera som förebilder i framtidsarbetet. Priset delas ut på FAR:s branschdagar i september 2017.

– Vi befinner oss mitt i förändringen. Det handlar inte längre om att inspirera utan om att konkretisera framtidsarbetet. Jag vet att det är många som har kommit långt i sitt omställningsarbete och det är det viktigt att de gör framtidstestet och nominerar sig, så att andra i branschen kan ta del av arbetet, säger Bengt Skough på FAR.

– Det här är allvar, den enda vägen är framåt. Och vi har ett gemensamt ansvar för att branschen är konkurrenskraftig även i framtiden, fortsätter han.

Sista dagen för att nominera din byrå är 15 augusti 2017.

Klicka HÄR för att komma till testet

Taggar: Årets framtidsbyrå branschdagarna FAR

Text: Pernilla Halling

pernilla.halling@far.se
Annons
Far Online

Senareläggning av informationsplikt för skatterådgivare allt närmare

3 juni, 2020 Riksdagen öppnar upp för att skjuta på införandet av rapporteringsplikten avseende vissa gränsöverskridande arrangemang (DAC6).

RI: Revisorerna väntas få större ansvar för hållbarhet  

2 juni, 2020 Revisorer har låg kunskap inom hållbarhet anser specialister. RI är försiktig med att dra slutsatser.

”Ha inte för bråttom!”

29 maj, 2020 Testa dig fram! Det karriärtipsar Jessica Herrlin - byråledare Baker Tilly Halmstad.

5 frågor och svar om Reko kopplat till lön

28 maj, 2020 Är det bara auktoriserade lönekonsulter som ska följa Reko? Och hur är det med tystnadsplikten?

”Det går faktiskt att påverka systemet”

27 maj, 2020 Helene Agélii, NRF: Internationell standardsättning är en tungrodd process. Men den går att påverka.

ISA är en global produkt medan IFRS är en europeisk

27 maj, 2020 Det finns både likheter och skillnader i hur redovisningsstandarder respektive revisionsstandarder kommer till.

 Upp