Foto: Getty Images

Balans ökar närvaron på sociala medier

24 februari, 2020

Sedan flera år finns Balans på Twitter. Nu tar tidningen även steget in på LinkedIn.

91 procent av befolkningen i Sverige använder internet dagligen, enligt siffror från rapporten Svenskarna och internet 2019. 83 procent av internetanvändarna är aktiva på sociala medier och 31 procent använder LinkedIn, världens största professionella yrkesnätverk. Där vill även Balans vara.

– Många av våra läsare, FAR:s medlemmar och medlemsbyårer har LinkedIn-konton, så självklart vill vi kommunicera med dem även via den kanalen. Det vi skriver om i Balans är i allra högsta grad relevant för våra kärnläsare och när vi publicerar något på tidningenbalans.se kommer vi också att dela det på LinkedIn, säger Charlotta Marténg, chefredaktör för Balans.

Charlotta Marténg. Foto: Lieselotte van der Meijs

Hon uppmuntrar alla som är intresserade av revision, redovisning, rådgivning, skatt, lön – och andra frågor som berör branschen – att följa Balans LinkedIn för att få de senaste uppdateringarna, komma med tips och bidra till en spännande debatt i kommentarsfältet.

– Balans bevakar och skildrar aktuella frågor inom branschen utifrån medlemmarnas yrkesroller och yrkesvardag. Förutom nyheter på sajten publiceras även med jämna mellanrum krönikor, debatter och fördjupningar, författade av namnkunniga personer, fortsätter Charlotta Marténg och avslutar:

– Gå gärna in och följ oss!

Balans på sociala medier:

Här hittar du Balans LinkedIn

Här hittar du Balans Twitter

Text: Sofia Hadjipetri Glantz

sofia.hadjipetri.glantz@far.se
Annons
Far Online

Återvänder till revisorsyrket: ”En nystart”

9 juli, 2020 Ola Almquist lämnade jobbet som revisor för en tjänst som ekonomichef. Nu har han återvänt.

Så får din byrå godkänd utbildningsplan

8 juli, 2020 Revisorsinspektionen uppdaterar sin vägledning om godkännande av utbildningsplan - för att underlätta för byråerna.

Förtroendet A och O i relationen med kunden

6 juli, 2020 "Auktorisationen tillför ett stort värde för kunden".

”Det är tuffa tider – men de gynnar oss”

3 juli, 2020 Auktoriserade revisorn Carl-Magnus Falk bakom nytt webbaserat boksluts- och årsredovisningsprogram som ska revolutionera redovisningen.

7 nyheter på hållbarhetsområdet

1 juli, 2020 Taxonomier, handlingsplaner, förordningar och direktiv. Och vad är egentligen New Green Deal?

Har lagkraven höjt kvaliteten? – så svarar hållbarhetsexperterna

30 juni, 2020 Sveriges större bolag har krav på sig att hållbarhetsrapportera. Frågan är om det höjt redovisningskvaliteten.

 Upp