Chefredaktör Charlotta Marténg. Foto: Lieselotte van der Meijs

Balans får ny webb 21 oktober

11 oktober, 2021

Balans webb får en uppfräschning. ”Vår nya webb ger oss bättre förutsättningar att jobba för FAR:s medlemmar och ger läsaren inspiration, kunskap och bättre möjligheter till långläsning”, säger chefredaktör Charlotta Marténg. 

Balans har funnits på nätet sedan 2013. Nu lanserar vi vår nya sajt, 21 oktober är det premiär. Där kan du bland annat sortera innehåll utifrån din yrkesroll och på ett enkelt sätt hitta nyheter relevanta just för dig.

− Balans uppdrag är att stärka medlemmarna i sina yrkesroller. Vår nya webb ger oss bättre förutsättningar att jobba för FAR:s medlemmar och ger läsaren inspiration, kunskap och bättre möjligheter till långläsning, säger Charlotta Marténg, chefredaktör för tidningarna Balans och Resultat.

Charlotta Marténg Foto: Lieselotte van der Meijs

Webbprojektet har pågått under sommaren tillsammans med Kate designstudio som från årsskiftet också tar över layouten av den fysiska tidningen.

− Jag är stolt över FAR:s medlemstidning Balans och nu jobbar vi vidare för att våra läsare ska känna att en stund med Balans är välinvesterad tid, säger Charlotta Marténg.

Förändrad nyhetsrapportering
Satsningen på Balans nya webb är en del i FAR:s förändringar i nyhetsrapporteringen. Vid årsskiftet försvinner tidningen Resultat och Resultats nyhetstjänst och i stället flyttar innehållet in på tidningenbalans.se och far.se.

− Resultat har varit en värdefull kanal i vår breda nyhetsrapportering, och uppskattad av medlemmarna och deras kunder. Men nu är det dags att ta nästa steg och utveckla andra former för att tillgodose medlemmarnas önskemål att få relevant och aktuell information, säger Charlotta Marténg.

Håll utkik efter mer information under hösten på tidningenbalans.se, i medlemsbrev och på far.se.

Text: Redaktionen

redaktionen@far.se
 • Frågan om revisionsplikt på nytt i hetluften

  15 oktober, 2021 Det saknas vetenskapligt stöd för att slopad revisionsplikt lett till ökat skattefusk och ekonomisk brottslighet.

  Nordens låga trösklar för revisionsplikt – så skiljer vi oss från övriga EU

  15 oktober, 2021 Revisionsplikten är på tapeten igen i Sverige. Men hur ser det ut i omvärlden?

  ”Tilliten är mer värd än den norska oljefonden”

  15 oktober, 2021 Bevarandet av revisionsplikten är en prioriterad fråga för den norska branschorganisationen.

  Tydligt ökat förtroende för skatterådgivare

  14 oktober, 2021 Företagsledare och politiker har ett tydligt stärkt förtroende för skatterådgivare. Även allmänhetens förtroende pekar uppåt. 

  Inga post- eller heldigitala stämmor efter årsskiftet

  12 oktober, 2021 Den tillfälliga lagen för att underlätta bolagsstämmor kommer inte att förlängas efter årsskiftet.

  Balans får ny webb 21 oktober

  11 oktober, 2021 Charlotta Marténg: Nya Balans webb ger läsaren inspiration, kunskap och bättre möjligheter till långläsning.

   Upp