iStock

Årets framtidsbyrå – blir det ni? Så nominerar du dig!

26 juni, 2017

Blir det din byrå som får utmärkelsen Årets framtidsbyrå 2017? Gör FAR:s framtidstest och nominera byrån för chansen att vinna. Priset delas ut på FAR:s branschdagar i september. Sista nomineringsdag är 15 augusti.

I skrivande stund har 58 byråer gjort FAR:s framtidstest och sju av dem har nominerat sig. Bland tidigare vinnare kan nämnas Maroni Redovisningsbyrå, Deskjockeys och Grant Thornton. Och nu har en ny framtidsorienterande byrå chansen att få priset och ses som en viktig förebild för landets redovisnings- och revisionsbyråer.

För Maroni Redovisningsbyrå har utmärkelsen inneburit en rad fördelar.

– Vinsten har gjort att vi har fått nya krafter att arbeta med företagets utveckling. Vi har blivit ett starkare team och sett ett bättre självförtroende hos personalen. Dessutom har våra kunder har fått upp ögonen för det vi gör och de tar lättare till sig de förändringarna vi introducerar, säger byråchefen Max Blomqvist.

Testet berör utöver prissättning och användning av molntjänster även frågor om att sätta upp mål för verksamheten och att utveckla tjänsteerbjudandet.

När samtliga elva frågor är besvarade via färdiga svarsalternativ får du ett svar på var i omställningsarbetet din byrå befinner sig. Vid toppresultat är det bara att klicka på bifogad länk, fylla i kontaktuppgifter och nominera byrån.

– Vi befinner oss mitt i förändringen. Det handlar inte längre om att inspirera utan om att konkretisera framtidsarbetet. Jag vet att det är många som har kommit långt i sitt omställningsarbete och det är det viktigt att de gör framtidstestet och nominerar sig, så att andra i branschen kan ta del av arbetet, sa Bengt Skough på FAR i våras.

Priset Årets framtidsbyrå delas ut på FAR:s branschdagar i september. Sista nomineringsdag är 15 augusti 2017.

Klicka HÄR för att komma till testet

Taggar: Årets framtidsbyrå branschdagarna

Text: Sofia Hadjipetri Glantz

sofia.hadjipetri.glantz@far.se
 • Nyexade ekonomer populära på arbetsmarknaden

  21 september, 2021 Ekonomer som tagit examen får lätt jobb. Nära hälften får arbete innan avslutade studier.

  Höstbudgeten: ”Rådgivare bör följa utvecklingen”

  20 september, 2021 Dessa är fokusområden i höstbudgeten och så ska du som rådgivare tänka inför 2022.

  Fika med Cristina Trenta: ”Behövs en mer hållbar skattelagstiftning”

  17 september, 2021 Det finns flera starka kopplingar mellan hållbarhet och skatter menar Cristina Trenta, forskare, Örebro universitet.

  ”När börsvärdet påverkas blir det tryck i frågan”

  14 september, 2021 Ett nytt lagförslag från EU tvingar fram ökad transparens på skatteområdet.

  ”Hållbarhet lika stort som digitaliseringen”

  14 september, 2021 Redovisningskonsulternas roll förändras i takt med att hållbarhetsrapportering blir allt viktigare.

   Upp