Foto: Getty Images

Årets framtidsbyrå 2021 – sista chans att nominera sig

16 augusti, 2021

Det finns fortfarande möjlighet att bli en av finalisterna till Årets framtidsbyrå 2021 – genom att göra FAR:s framtidstest. Men det gäller att passa på. Deadline är 23 augusti.

Många små- och medelstora byråer har känt vinstvittring och gjort FAR:s framtidstest sedan möjligheten öppnades i mars. Av alla de som hittills svarat på frågorna har i skrivande stund sexton byråer kommit upp i rätt poäng och nominerat sig själva till priset Årets framtidsbyrå 2021.

– Det är en härlig mix av byråer, från väldigt små till medelstora, från norr till söder. Vi vill ändå uppmana fler medlemsbyårer att göra FAR:s framtidtest. Vi vet att det finns många fler därute som kvalificerar sig till att bli Årets framtidsbyrå 2021, säger Camilla Carlsson, ansvarig för FAR:s framtidstest och Årets framtidsbyrå, på FAR.

Camilla Carlsson. Foto: Christian Gustavsson

För att bli aktuell som finalist behöver byrån vara medlem i FAR. Av de sexton byråer som nominerat sig själva är elva medlemsföretag i FAR och kan komma att bli en av tre finalister, efter att ha nagelfarits av juryn.

Och det gäller att skynda för de som vill ha chans att vara med i racet.

Sista datumet att göra FAR:s framtidstest och nominera den egna byrån är 23 augusti 2021. Strax därefter blir de tre finalisterna kontaktade av FAR och 3 september ska byråerna intervjuas via videolänk. Priset delas ut 23 september 2021.

– Varje år är det en utmaning att utse finalisterna och vinnaren, säger Camilla Carlsson. Men det är också väldigt, väldigt, roligt. Missa inte filmen och tipsen på hur du får oss i juryn på fall!

-> Gör FAR:s framtidstest 2021 här

-> Årets framtidsbyrå – så får du juryn på fall (film)

Läs mer: Juryns bästa tips: Så vinner ni Årets Framtidsbyrå 2021

Taggar: Årets framtidsbyrå FAR

Text: Sofia Hadjipetri Glantz

sofia.hadjipetri.glantz@far.se
 • Frågan om revisionsplikt på nytt i hetluften

  15 oktober, 2021 Det saknas vetenskapligt stöd för att slopad revisionsplikt lett till ökat skattefusk och ekonomisk brottslighet.

  Nordens låga trösklar för revisionsplikt – så skiljer vi oss från övriga EU

  15 oktober, 2021 Revisionsplikten är på tapeten igen i Sverige. Men hur ser det ut i omvärlden?

  ”Tilliten är mer värd än den norska oljefonden”

  15 oktober, 2021 Bevarandet av revisionsplikten är en prioriterad fråga för den norska branschorganisationen.

  Tydligt ökat förtroende för skatterådgivare

  14 oktober, 2021 Företagsledare och politiker har ett tydligt stärkt förtroende för skatterådgivare. Även allmänhetens förtroende pekar uppåt. 

  Inga post- eller heldigitala stämmor efter årsskiftet

  12 oktober, 2021 Den tillfälliga lagen för att underlätta bolagsstämmor kommer inte att förlängas efter årsskiftet.

  Balans får ny webb 21 oktober

  11 oktober, 2021 Charlotta Marténg: Nya Balans webb ger läsaren inspiration, kunskap och bättre möjligheter till långläsning.

   Upp