Visma förvärvar BI-leverantören OneStop Reporting

18 november, 2019

Visma köper OneStop Reporting, som levererar molnbaserade BI-lösningar för rapportering, budgetering och analys. Bolaget har sitt säte i Uddevalla och levererar mjukvara som kan integreras med Vismas och andra affärssystem.

– OneStop Reportings molnbaserade lösningar är ett av branschens ledande system och visionen om att vara en drivkraft för digitalisering av rapportering, budgetering och analys passar bra in i Vismas strategi, säger Carola Lissel, vd för Visma Software i Sverige, i ett pressmeddelande.

En drivkraft bakom förvärvet är kundernas ökade intresse att utnyttja data från affärssystemen för att kunna fatta bättre affärsbeslut.

Annons
Far Online

Så får din byrå godkänd utbildningsplan

8 juli, 2020 Revisorsinspektionen uppdaterar sin vägledning om godkännande av utbildningsplan - för att underlätta för byråerna.

Förtroendet A och O i relationen med kunden

6 juli, 2020 "Auktorisationen tillför ett stort värde för kunden".

”Det är tuffa tider – men de gynnar oss”

3 juli, 2020 Auktoriserade revisorn Carl-Magnus Falk bakom nytt webbaserat boksluts- och årsredovisningsprogram som ska revolutionera redovisningen.

7 nyheter på hållbarhetsområdet

1 juli, 2020 Taxonomier, handlingsplaner, förordningar och direktiv. Och vad är egentligen New Green Deal?

Har lagkraven höjt kvaliteten? – så svarar hållbarhetsexperterna

30 juni, 2020 Sveriges större bolag har krav på sig att hållbarhetsrapportera. Frågan är om det höjt redovisningskvaliteten.

Hållbarhetsspecialisterna hyllar EU:s taxonomi

29 juni, 2020 EU:s kommande taxonomiförordning kan vara första steget mot ett IFRS för icke-finansiell information.

 Upp