RSM-personal tränar på betald arbetstid

16 april, 2018

RSM har infört en ny träningspolicy. Till skillnad från den gamla policyn, där medarbetarna fick ett bidrag till träningskort, har företaget nu gjort det lättare för personalen att gå till gymmet. åtminstone för de som jobbar på Göteborgskontoret. Där finns numera ett nytt gym och anställda får träna en timme i veckan på betald arbetstid. Det skriver RSM på webben.

– Alla ska kunna träna på sina egna villkor. Vi vill att företaget ska må så bra som möjligt och då gäller det att hitta vägar för de som inte tränar i dag, säger Fredrik Högström, it-ansvarig på Göteborgskontoret och med en bakgrund som personlig tränare.

Annons

Blandade resultat vid kvalitetskontrollerna

17 oktober, 2018 Fler godkända redovisningskonsulter och färre godkända revisorer. Det är resultatet av FAR:s senaste kvalitetskontroller.

Experten: Penningtvätt – det här gäller

15 oktober, 2018 FAR:s medlemsrådgivning får ofta frågor om penningtvätt. Här svarar Sara Orback på några grundläggande frågor.

Digital inlämning av årsredovisning – så har det gått

12 oktober, 2018 Hur har det gått sedan Bolagsverket lanserade tjänsten för digital inlämning av årsredovisningar?

Grant Thornton-vd:n efter domen: ”Viktigt att inte hamna i ett vakuum”

11 oktober, 2018 Balans intervjuar Grant Thorntons vd Anna Johnson.

”Attityden till rapportering behöver förändras”

9 oktober, 2018 Neil Stevenson, IIRC: Revisorer har mycket att komma med vad gäller integrerad rapportering.

”Vi vill bli provocerade”

8 oktober, 2018 Parameter Revision är revisionsbyrån som går igång på förändring, provokation och konsten att sova gott.

 Upp