RI söker kvalificerad jurist

4 februari, 2019

Har du en jur.kand. eller juristexamen? Och flerårig erfarenhet av arbete vid myndighet, exempelvis Regeringskansliet, domstol eller tillsyns- och utvärderingsmyndighet, eller annan kvalificerad yrkeserfarenhet från revisions- eller advokatbyrå? I så fall kan du vara den kvalificerade jurist Revisorsinspektionen (RI) är på jakt efter. Arbetsuppgifter är bland annat att självständigt handlägga disciplinärenden och ärenden om förhandsbesked fram till avgörande. Vidare ingår även att handlägga ärenden som överklagas till domstol och att delta i lagstiftningsarbetet på revisors- och revisionsområdet. I dag arbetar 24 personer på RI varav de flesta är revisorer eller jurister. Sista ansökningsdag 10 februari. Mer om tjänsten på RI:s webb.

Annons

De är nominerade till Årets framtidsbyrå 2019

23 augusti, 2019 15 kvalificerade byråer har blivit fem nominerade. Balans har listan.

Auktorisation leder till nöjdare kunder

21 augusti, 2019 Redovisningsbyråerna särskiljer sig med mycket höga kundbetyg, enligt Svenskt Kvalitetsindex. Auktorisation leder till högre betyg.

EU:s revisionspaket utvärderat

14 augusti, 2019 Första slutsatser: Ökad konkurrens och mer dynamik inom branschen.

Professionella värden styr revisorer och konsulter

12 augusti, 2019 Karin Seger: Revisorer och redovisningskonsulter känner stort ansvar för att ge kunden rätt alternativ.

Passion gav lönsamhet

4 juli, 2019 Så blev Lamooi Accounting en av de mest lönsamma byråerna på ett par år.

Månadens medlem: Elias Alakir

1 juli, 2019 Elias Alakir är bland de yngsta auktorise­rade revisorerna i Sverige.

 Upp