Rådek-VD nominerad till Årets Företagare

19 maj, 2020

Johan Rudengren, auktoriserad revisor, grundare och VD Rådek, har i flera månader kunnat njuta av nomineringen som Årets Företagare Eskilstuna-Torshälla. Priset skulle ha delats ut under ett evenemang roddat av Företagarna i mitten av mars, men på grund av coronapandemin fick tillställningen senareläggas. I går 18 maj tillkännagavs slutligen vinnaren på Stadshuset i Eskilstuna.

Nomineringsmotiveringen för Johan Rudengren löd: Rådek driver i dag ett modernt framåtriktat bolag inom revision, redovisning och rådgivning. Från ett enmansföretag till en stor arbetsgivare i Södermanland som sysselsätter cirka 80 medarbetare. Lönsamt och växande bolag som är en förebild för andra företag. Johan är en ledare och människokännare som vill få andra att växa och ser kundernas behov i den hårda konkurrensen.

Men det räckte inte denna gång, Rådek-VD:n fick se sig utan pris. Johan Rudengren verkade dock inte vara allt för moloken.

– Det har varit bonus att vara nominerad så länge, jag har solat mig i glansen, sa han från det Facebook-sända eventet precis innan vinnaren presenterades.

Annons
Far Online

”Det är tuffa tider – men de gynnar oss”

3 juli, 2020 Auktoriserade revisorn Carl-Magnus Falk om nya webbaserat boksluts- och årsredovisningsprogram Agoy som ska revolutionera redovisningen.

7 nyheter på hållbarhetsområdet

1 juli, 2020 Taxonomier, handlingsplaner, förordningar och direktiv. Och vad är egentligen New Green Deal?

Har lagkraven höjt kvaliteten? – så svarar hållbarhetsexperterna

30 juni, 2020 Sveriges större bolag har krav på sig att hållbarhetsrapportera. Frågan är om det höjt redovisningskvaliteten.

Hållbarhetsspecialisterna hyllar EU:s taxonomi

29 juni, 2020 EU:s kommande taxonomiförordning kan vara första steget mot ett IFRS för icke-finansiell information.

”Ju mer man ger desto mer får man tillbaka”

26 juni, 2020 En byrå som hjälper andra blir del av attraktionskraften i kampen om bra medarbetare.

Revisorer går mot ny yrkesroll

25 juni, 2020 Färsk studie: Anamma nya tekniska lösningar ett måste om revisorn vill hålla sig a jour.

 Upp