Rådek-VD nominerad till Årets Företagare

19 maj, 2020

Johan Rudengren, auktoriserad revisor, grundare och VD Rådek, har i flera månader kunnat njuta av nomineringen som Årets Företagare Eskilstuna-Torshälla. Priset skulle ha delats ut under ett evenemang roddat av Företagarna i mitten av mars, men på grund av coronapandemin fick tillställningen senareläggas. I går 18 maj tillkännagavs slutligen vinnaren på Stadshuset i Eskilstuna.

Nomineringsmotiveringen för Johan Rudengren löd: Rådek driver i dag ett modernt framåtriktat bolag inom revision, redovisning och rådgivning. Från ett enmansföretag till en stor arbetsgivare i Södermanland som sysselsätter cirka 80 medarbetare. Lönsamt och växande bolag som är en förebild för andra företag. Johan är en ledare och människokännare som vill få andra att växa och ser kundernas behov i den hårda konkurrensen.

Men det räckte inte denna gång, Rådek-VD:n fick se sig utan pris. Johan Rudengren verkade dock inte vara allt för moloken.

– Det har varit bonus att vara nominerad så länge, jag har solat mig i glansen, sa han från det Facebook-sända eventet precis innan vinnaren presenterades.

 • Tentand om revisorsprovet: ”Snabbaste sex timmar jag upplevt”

  18 januari, 2021 Elvira Stehn var en av tentanderna som skrev revisorsprovet i hemstaden Luleå.

  Grant Thorntons VD hyllar medarbetarna: ”Dragit ett tungt lass”

  15 januari, 2021 Trots utmaningarna 2020 har det gått bra för GT. Nu hyllar VD Anna Johnson medarbetarna.

  På kundens villkor

  14 januari, 2021 På Varbergs Revisionsbyrå finns ingen färdig mall – fokus är på kundens individuella behov.

  Svidande kritik mot Tillväxtverkets effektutvärderingar

  13 januari, 2021 Riksrevisionen riktar skarp kritik mot tre myndigheter vars analyser i näringspolitiska insatser brister i tillförlitlighet.

  Vill göra skatterätt lättillgängligt

  12 januari, 2021 Det behövs en ny approach till det skatterättsliga materialet, menar skatterättsprofessorn Eleonor Kristoffersson.

   Upp