PwC utmärker sig inom cybersäkerhet

7 november, 2019

PwC omnämns av analysföretagen Alm Intelligence och Forrester, som ett av de ledande företagen inom cybersäkerhet, i två rapporter.

– Eftersom vår ambition är att bidra till ett säkrare digitalt samhälle, så är de här utmärkelserna självklart viktiga kvitton på att vi är på rätt väg, säger Jakob Bundgaard, ansvarig för Cyber Security, PwC Sverige, till Realtid.se.

ALM Intelligence betecknar PWC som ledande inom såväl olika kunskapsområden som lösningar, bland annat på AI och maskininlärning, inom cybersäkerhet. Även Deloitte, KPMG och EY rangordnas mycket högt inom cybersäkerhet av Alm Intelligence.

I Forresters rapport European Cybersecurity Consulting Providers lyfts PwC fram som ett konsultföretag med hög teknisk kompetens och förmåga att på strategisk nivå kommunicera cybersäkerhet.

Annons
Annons

Först ut med separata uppladdningar

19 februari, 2020 Nu har de första årsredovisningarna och revisionsberättelserna lämnats in till Bolagsverket via separata filer.

Äntligen Auktoriserad Redovisningskonsult FAR: ”Lättnad att få resulta­tet”

17 februari, 2020 Auktoriserad Redo­visningskonsult FAR. Balans har följt Fredrik Bäck från förberedelsekurs till tentamen.

Digital revisionsberättelse separat – flera programvaruleverantörer godkända

14 februari, 2020 Tre programvaruleverantörer erbjuder uppladdning av årsredovisningen och revisionsberättelsen från separata filer - fler på ingång.

Ägarna till Adrian & Partners lämnar – blir revisionskonsulter

13 februari, 2020 Nu ska Helena Adrian och Mats Olsson skapa sig en ny karriär som fristående revisionskonsulter.

Premiär för Karin Direkt

11 februari, 2020 Karin Apelman startar Karin Direkt - ny kommunikationskanal där hon kommenterar aktuella branschfrågor.

Sandra Törnblad den yngsta som klarat revisorsprovet: ”Fortfarande lite overkligt”

10 februari, 2020 Sandra Törnblad från Dillon i Malmö bland de 49 procenten som klarade senaste revisorsprovet.

 Upp