IFIAR uppmanar revisionsbyråer att utveckla revisionskvaliteten

17 februari, 2020

IFIAR (International Forum of Independent Audit Regulators) har nyligen publicerat IFIAR Survey, den årliga studien av observationer från medlemsländernas kvalitetskontroller av de största revisionsbyråerna. BDO, Deloitte, EY, GT, KPMG och PwC från närmare 50 länder deltog i rapporten, genom att dela med sig av uppgifter från kvalitetskontrollerna som rapporterades mellan juli 2018 och juni 2019. Det skriver Revisorsinspektionen (RI). Resultat? Minst en iakttagelse fanns på så många som en tredjedel av de revisionsuppdrag som kvalitetskontrollerades. Något som lett till att IFIAR uppmuntrar byråerna att fortsätta arbeta med att utveckla kvaliteten på revisionen.

Annons
Far Online

3 saker att tänka på inför anställningsintervjun

18 september, 2020 Balans har frågar fem stora byråer om vad framgångsrika kandidater bör tänka på inför anställningsintervjun.

Hon är ny ordförande i FAR

18 september, 2020 Åsa Lundvall, EY, är ny ordförande i FAR. Det här är hennes tre fokusområden.

WinWin vinnare Årets framtidsbyrå 2020

17 september, 2020 Innovativt ledarskap och en tydlig affärsmodell. Det gav WinWin Ekonomi segern i Årets framtidsbyrå 2020.

Niclas Hellman tilldelas CH Witts pris 2020

17 september, 2020 CH Witts pris 2020 går till Niclas Hellman. "Fullkomligt lysande" är juryns omdöme om artikeln.

”Yrkesstolthet är viktigt”

16 september, 2020 Sofia Berglin driver enmansbyrå: Lägga tiden på rätt saker efter egen planering de största fördelarna.

Ökad kompetens tack vare medlemskapet

14 september, 2020 På iRevision är icke-ordinarie medlemmar i FAR basmedlemmar. Något Göteborgsbyrån använ­der för att höja kompetensen.

 Upp