Fler branschkvinnor till WizWomen

1 mars, 2019

Med en vecka kvar till WizWomen Summit 8 mars har saker och ting rört på sig sedan WizWomen berättade om sin existens i slutet av december. Sammansättningen av tolv kvinnor tillika delägare från olika håll som vill driva på en rejäl förändring av konsult- och rådgivningsbranschen har nu blivit 18. Från revisions- och rådgivningsbranschen har Helena Kaiser de Carolis, delägare PwC, samt Maria Andersson, delägare KPMG, adderats till branschens första tre namn; Susanne Tillqvist, tidigare delägare EY och grundare av WizWomen, Malin Nilsson, vd BDO och Christina Bergman, delägare Deloitte. WizWomen Summit nästa fredag är ett event som gruppen planerar att arrangera årligen och som tar avstamp i frågan: Hur kan förutsättningar skapas för fler kvinnor på ledande positioner inom professional services?

 • Frågan om revisionsplikt på nytt i hetluften

  15 oktober, 2021 Det saknas vetenskapligt stöd för att slopad revisionsplikt lett till ökat skattefusk och ekonomisk brottslighet.

  Nordens låga trösklar för revisionsplikt – så skiljer vi oss från övriga EU

  15 oktober, 2021 Revisionsplikten är på tapeten igen i Sverige. Men hur ser det ut i omvärlden?

  ”Tilliten är mer värd än den norska oljefonden”

  15 oktober, 2021 Bevarandet av revisionsplikten är en prioriterad fråga för den norska branschorganisationen.

  Tydligt ökat förtroende för skatterådgivare

  14 oktober, 2021 Företagsledare och politiker har ett tydligt stärkt förtroende för skatterådgivare. Även allmänhetens förtroende pekar uppåt. 

  Inga post- eller heldigitala stämmor efter årsskiftet

  12 oktober, 2021 Den tillfälliga lagen för att underlätta bolagsstämmor kommer inte att förlängas efter årsskiftet.

  Balans får ny webb 21 oktober

  11 oktober, 2021 Charlotta Marténg: Nya Balans webb ger läsaren inspiration, kunskap och bättre möjligheter till långläsning.

   Upp