FAR:s kvalitetsnämnd för redovisning får förstärkning

28 november, 2019

Två nya ledamöter tillträder till FAR:s kvalitetsnämnd för redovisningsverksamhet, från Aspia och Rådek. Nämnden ökar därmed från fem till sju ledamöter.

Maria Svensson och Linda Ardek. Foto: Martin Wallström.

Maria Svensson, auktoriserad redovisningskonsult på Aspia har ett förflutet inom revision, men är numera inriktad på redovisningsfrågor. Om sitt nya uppdrag säger hon, till FAR.se:

–  Det blir spännande, men framför allt är det kul att vara tillbaka då jag tidigare har varit kvalitetskontrollant för FAR inom samma område. Så det är roligt att vara tillbaka och bidra till FAR:s kvalitetsarbete.

Linda Arder, som både är auktoriserad redovisnings- och lönekonsult, har 15 års erfarenhet som konsult, numera på Rådek.

– Jag hoppas kunna fokusera särskilt på de aspekter som har att göra med lönekonsulter. Det ska bli extra spännande att vara med från början i det arbetet, säger hon till FAR.se.

ANNONS
ANNONS

Enklare för nordiska företag utbyta data

24 september, 2020 Näringsministrar i Norden godkänner färdplan som förenklar samarbete mellan nordiska företag och med myndigheter.

Så syns du maximalt på LinkedIn

23 september, 2020 Hur ska du profilera dig bäst inom branschen? Balans rådfrågar LinkedIn-experten Charlotte Hågård.

Experten: 10 frågor och svar om kapitaltäckning

21 september, 2020 När kan en kapitaltäckningsgaranti användas och vad gäller egentligen? Experten reder ut.

3 saker att tänka på inför anställningsintervjun

18 september, 2020 Balans har frågat fem stora byråer om vad framgångsrika kandidater bör tänka på inför anställningsintervjun.

Hon är ny ordförande i FAR

18 september, 2020 Åsa Lundvall, EY, är ny ordförande i FAR. Det här är hennes tre fokusområden.

WinWin vinnare Årets framtidsbyrå 2020

17 september, 2020 Innovativt ledarskap och en tydlig affärsmodell. Det gav WinWin Ekonomi segern i Årets framtidsbyrå 2020.

 Upp