EY World Entrepreneur Of The Year 2020 anordnas digitalt

16 april, 2020

På grund av rådande coronapandemi anordnas slutspurten för EY World Entrepreneur Of The Year 2020 digitalt. Det meddelar EY i dag i ett pressmeddelande. Vanligtvis deltar cirka tusen personer på finalen i Monaco i juni varje år, där världens främsta entreprenör utses.

– Det är osäkert hur situationen kommer att vara i början av juni och därför är det inte motiverat att samla deltagare från hela världen då. Jag är glad över att världsfinalen istället kan genomföras virtuellt och ser fram emot en digital upplevelse, säger Carlos Esterling, ansvarig för EY Entrepreneur Of The Year i Sverige.

Hela evenemanget –  jurymöten, presentationer, nätverkande och prisutdelning – kommer att presenteras online. Sveriges representant i tävlingen är Pär Svärdson från Apotea, som valdes tidigare i år i den svenska nationella EY Entrepreneur Of The Year 2019, som Balans skrivit om här.

Annons
Far Online

Återvänder till revisorsyrket: ”En nystart”

9 juli, 2020 Ola Almquist lämnade jobbet som revisor för en tjänst som ekonomichef. Nu har han återvänt.

Så får din byrå godkänd utbildningsplan

8 juli, 2020 Revisorsinspektionen uppdaterar sin vägledning om godkännande av utbildningsplan - för att underlätta för byråerna.

Förtroendet A och O i relationen med kunden

6 juli, 2020 "Auktorisationen tillför ett stort värde för kunden".

”Det är tuffa tider – men de gynnar oss”

3 juli, 2020 Auktoriserade revisorn Carl-Magnus Falk bakom nytt webbaserat boksluts- och årsredovisningsprogram som ska revolutionera redovisningen.

7 nyheter på hållbarhetsområdet

1 juli, 2020 Taxonomier, handlingsplaner, förordningar och direktiv. Och vad är egentligen New Green Deal?

Har lagkraven höjt kvaliteten? – så svarar hållbarhetsexperterna

30 juni, 2020 Sveriges större bolag har krav på sig att hållbarhetsrapportera. Frågan är om det höjt redovisningskvaliteten.

 Upp