EY startar program för hållbarhet

15 januari, 2020

EY har startat det globala programmet EY Ripples, för att bland annat förbättra levnadsförhållandena för upp till en miljard människor, fram till 2030. Totalt ska en miljon medarbetare inom EY och i sfärerna runt företaget delta i programmet.

– EY Ripples är ett initativ för att ta en ledande roll i de gemenskaper som medlemsföretag hanterar i 150 länder, där vi drar nytta av mängder av talanger, kunskaper och kraftfulla nätverk för i slutändan att skapa långsiktigt värde och stöda EY:s ambition att bygga en bättre värld för arbete, säger Carmine Di Sibio, global vd och styrelseordförande för EY i ett uttalande på företagets hemsida.

Tre syften finns med programmet; att arbeta med innovatörer för att skapa lösningar på globala problem, att stöda meningsfulla jobb för kommande generationer och att utveckla affärsmodeller för att både uppnå bättre miljö och nya ekonomiska möjligheter. Nyligen utsåg EY Steve Varley, ordförande för EY i Storbritannien, till ny hållbarhetschef, Global sustainability leader.

 

 

 

 

 

Annons
Far Online

3 saker att tänka på inför anställningsintervjun

18 september, 2020 Balans har frågar fem stora byråer om vad framgångsrika kandidater bör tänka på inför anställningsintervjun.

Hon är ny ordförande i FAR

18 september, 2020 Åsa Lundvall, EY, är ny ordförande i FAR. Det här är hennes tre fokusområden.

WinWin vinnare Årets framtidsbyrå 2020

17 september, 2020 Innovativt ledarskap och en tydlig affärsmodell. Det gav WinWin Ekonomi segern i Årets framtidsbyrå 2020.

Niclas Hellman tilldelas CH Witts pris 2020

17 september, 2020 CH Witts pris 2020 går till Niclas Hellman. "Fullkomligt lysande" är juryns omdöme om artikeln.

”Yrkesstolthet är viktigt”

16 september, 2020 Sofia Berglin driver enmansbyrå: Lägga tiden på rätt saker efter egen planering de största fördelarna.

Ökad kompetens tack vare medlemskapet

14 september, 2020 På iRevision är icke-ordinarie medlemmar i FAR basmedlemmar. Något Göteborgsbyrån använ­der för att höja kompetensen.

 Upp