EY startar program för hållbarhet

15 januari, 2020

EY har startat det globala programmet EY Ripples, för att bland annat förbättra levnadsförhållandena för upp till en miljard människor, fram till 2030. Totalt ska en miljon medarbetare inom EY och i sfärerna runt företaget delta i programmet.

– EY Ripples är ett initativ för att ta en ledande roll i de gemenskaper som medlemsföretag hanterar i 150 länder, där vi drar nytta av mängder av talanger, kunskaper och kraftfulla nätverk för i slutändan att skapa långsiktigt värde och stöda EY:s ambition att bygga en bättre värld för arbete, säger Carmine Di Sibio, global vd och styrelseordförande för EY i ett uttalande på företagets hemsida.

Tre syften finns med programmet; att arbeta med innovatörer för att skapa lösningar på globala problem, att stöda meningsfulla jobb för kommande generationer och att utveckla affärsmodeller för att både uppnå bättre miljö och nya ekonomiska möjligheter. Nyligen utsåg EY Steve Varley, ordförande för EY i Storbritannien, till ny hållbarhetschef, Global sustainability leader.

 

 

 

 

 

Annons
Far Online

Förtroendet A och O i relationen med kunden

6 juli, 2020 "Auktorisationen tillför ett stort värde för kunden".

”Det är tuffa tider – men de gynnar oss”

3 juli, 2020 Auktoriserade revisorn Carl-Magnus Falk bakom nytt webbaserat boksluts- och årsredovisningsprogram som ska revolutionera redovisningen.

7 nyheter på hållbarhetsområdet

1 juli, 2020 Taxonomier, handlingsplaner, förordningar och direktiv. Och vad är egentligen New Green Deal?

Har lagkraven höjt kvaliteten? – så svarar hållbarhetsexperterna

30 juni, 2020 Sveriges större bolag har krav på sig att hållbarhetsrapportera. Frågan är om det höjt redovisningskvaliteten.

Hållbarhetsspecialisterna hyllar EU:s taxonomi

29 juni, 2020 EU:s kommande taxonomiförordning kan vara första steget mot ett IFRS för icke-finansiell information.

”Ju mer man ger desto mer får man tillbaka”

26 juni, 2020 En byrå som hjälper andra blir del av attraktionskraften i kampen om bra medarbetare.

 Upp