EY huvudpartner till Women in Tech 2020

3 mars, 2020

Det är fjärde året i rad som EY är huvudsponsor till Women in Tech – Nordens största event för kvinnor i techbranschen. Syftet med evenemanget är att få in fler kvinnor i den mansdominerade techsfären, få dem att stanna kvar samt fördjupa relationen med beslutsfattare och framtida talanger. EY, som har en monter på plats, är en av sponsorerna som bidrar med ekonomiskt stöd för att eventet ska kunna vara kostnadsfritt. Och som tidigare tillfällen tog biljetterna slut på bara ett par minuter, i år till antalet 2 500. Under dagen ordnar EY bland annat en workshop, som redan är fullsatt, samt arrangerar ett seminarium med en paneldebatt med temat: Leadership, purpose and diversity in the transformative age. Women in Tech 2020 hålls på Waterfront i Stockholm 6 mars.

Läs mer: Techintresserade kvinnor brist i branschen (från 2018)

 • Grant Thorntons VD hyllar medarbetarna: ”Dragit ett tungt lass”

  15 januari, 2021 Trots utmaningarna 2020 har det gått bra för GT. Nu hyllar VD Anna Johnson medarbetarna.

  På kundens villkor

  14 januari, 2021 På Varbergs Revisionsbyrå finns ingen färdig mall – fokus är på kundens individuella behov.

  Svidande kritik mot Tillväxtverkets effektutvärderingar

  13 januari, 2021 Riksrevisionen riktar skarp kritik mot tre myndigheter vars analyser i näringspolitiska insatser brister i tillförlitlighet.

  Vill göra skatterätt lättillgängligt

  12 januari, 2021 Det behövs en ny approach till det skatterättsliga materialet, menar skatterättsprofessorn Eleonor Kristoffersson.

  ”Mycket handlar om tillfälligheter”

  11 januari, 2021 Tacka ja när nya möjligheter ges. Det säger Åsa Pedersen, Auk­toriserad Redovisningskonsult FAR, om karriären.

  Skarpt läge för DAC6 – det här gäller

  8 januari, 2021 Nu börjar implementeringen av informationsplikt för skatterådgivare och revisorer gälla.

   Upp