EY huvudpartner till Women in Tech 2020

3 mars, 2020

Det är fjärde året i rad som EY är huvudsponsor till Women in Tech – Nordens största event för kvinnor i techbranschen. Syftet med evenemanget är att få in fler kvinnor i den mansdominerade techsfären, få dem att stanna kvar samt fördjupa relationen med beslutsfattare och framtida talanger. EY, som har en monter på plats, är en av sponsorerna som bidrar med ekonomiskt stöd för att eventet ska kunna vara kostnadsfritt. Och som tidigare tillfällen tog biljetterna slut på bara ett par minuter, i år till antalet 2 500. Under dagen ordnar EY bland annat en workshop, som redan är fullsatt, samt arrangerar ett seminarium med en paneldebatt med temat: Leadership, purpose and diversity in the transformative age. Women in Tech 2020 hålls på Waterfront i Stockholm 6 mars.

Läs mer: Techintresserade kvinnor brist i branschen (från 2018)

Annons
Far Online

Återvänder till revisorsyrket: ”En nystart”

9 juli, 2020 Ola Almquist lämnade jobbet som revisor för en tjänst som ekonomichef. Nu har han återvänt.

Så får din byrå godkänd utbildningsplan

8 juli, 2020 Revisorsinspektionen uppdaterar sin vägledning om godkännande av utbildningsplan - för att underlätta för byråerna.

Förtroendet A och O i relationen med kunden

6 juli, 2020 "Auktorisationen tillför ett stort värde för kunden".

”Det är tuffa tider – men de gynnar oss”

3 juli, 2020 Auktoriserade revisorn Carl-Magnus Falk bakom nytt webbaserat boksluts- och årsredovisningsprogram som ska revolutionera redovisningen.

7 nyheter på hållbarhetsområdet

1 juli, 2020 Taxonomier, handlingsplaner, förordningar och direktiv. Och vad är egentligen New Green Deal?

 Upp