De vann årets Deloitte Case Tour

7 juni, 2019

Det blev kvartetten Carl Oksanen, Daniel Sandberg, Noa Pruth och Clara Rydholm från Linköpings tekniska högskola som kammade hem årets Deloitte Case Tour, casetävlingen där studenter ska hitta den mest innovativa lösningen på ett verklighetsbaserat case. Något Balans tidigare har uppmärksammat här.

Efter att ha blivit uttagna till deltävlingen i Linköping, gick studenterna vidare till finalen på Hesselby Slott i Stockholm – där de också vann. Segerformeln stavas samarbete och rollfördelning.

– Jag och Carl arbetar med tyngre uträkningar samtidigt som Clara och Daniel undersöker potentiella lösningar och implementation av dessa. Genom att arbeta i par har vi möjlighet att bolla saker sinsemellan samtidigt som vi kan samlas alla fyra för att få ett helhetsperspektiv. Taktiken skapar en bra gruppdynamik och ett strukturerat arbetssätt, säger Noa Pruth om lagets styrka, på Deloittes webb.

Annons
Annons

Experten reder ut: GDPR – vad händer nu?

20 september, 2019 Sara Orback, föreningsjurist på FAR, reder ut några av de viktigaste frågorna inom GDPR.

Årets framtidsbyrå 2019: Revideco

19 september, 2019 Fem nominerade byråer - men bara en vinnare. Revideco är Årets framtidsbyrå 2019.

Nytt från Akademin belönas med CH Witts pris 2019

19 september, 2019 Carl Svernlöv och Magnus Svernlöv tilldelas CH Witts pris 2019.

Fika med Charlotte Söderlund: Hållbarhet allt oftare på styrelsernas bord

17 september, 2019 FAR:s specialistgrupp för hållbar utveckling ska vägleda revisorer kring lagstadgade hållbarhetsrapporter.

Peter Dahllöf: ”Tänk brett i början”

10 september, 2019 Med nyfikenheten som kompass har Peter Dahllöf hittat fram till sin position.

”Erfarenhet bästa förberedelsen inför auktorisationen”

9 september, 2019 Drygt två månader kvar till examensdatum för auktorisationssugna redovisningskonsulter. Balans ringer upp tentanden Fredrik Bäck.

 Upp