Anna Svanberg ny vd för EY i Sverige

12 december, 2019

EY får ny ledning när Anna Svanberg tar över som vd 1 februari 2020, som vd för Ernst & Young AB. Det framgår av ett pressmeddelande. Anna Svanberg är partner och auktoriserad revisor och har arbetat på EY sedan 2002, främst med EY:s noterade revisionskunder, samt med kunder inom Private Equity och Life Science. Hon ingår också i EY:s Family Enterprise-team, vars roll är att stötta ägare och deras familjer i Norden och Sverige.

Magnus Kuchler tillträdde 14 september som Sverigechef. Han har arbetat på EY sedan 1997, i början som managementkonsult. Magnus Kuchler har även varit med att bygga upp EY:s rådgivning inom outscourcing. Även han är partner och han är även chef för EY:s marknadssegment för Advanced Manufacturing & Mobility, AM&M i Norden. Magnus Kuchler ingår även i den nordiska ledningen.

Nuvarande vd för EY i Sverige, Jonas Svensson, fortsätter i rollen som ansvarig för revisionsverksamheten i Sverige. Tidigare Sverigechefen Jesper Almström har gått till en ny roll som Nordenchef för EY.

ANNONS
ANNONS

Så syns du maximalt på LinkedIn

23 september, 2020 Hur ska du profilera dig bäst inom branschen? Balans rådfrågar LinkedIn-experten Charlotte Hågård.

Experten: 10 frågor och svar om kapitaltäckning

21 september, 2020 När kan en kapitaltäckningsgaranti användas och vad gäller egentligen? Experten reder ut.

3 saker att tänka på inför anställningsintervjun

18 september, 2020 Balans har frågat fem stora byråer om vad framgångsrika kandidater bör tänka på inför anställningsintervjun.

Hon är ny ordförande i FAR

18 september, 2020 Åsa Lundvall, EY, är ny ordförande i FAR. Det här är hennes tre fokusområden.

WinWin vinnare Årets framtidsbyrå 2020

17 september, 2020 Innovativt ledarskap och en tydlig affärsmodell. Det gav WinWin Ekonomi segern i Årets framtidsbyrå 2020.

Niclas Hellman tilldelas CH Witts pris 2020

17 september, 2020 CH Witts pris 2020 går till Niclas Hellman. "Fullkomligt lysande" är juryns omdöme om artikeln.

 Upp